AZ ÁTADÁS HELYSZÍNE:
Szanatórium Kultúrterme, Csákvár,
Kastélypark.

Nyáron: a Kultúrterem melletti füves terület.
Télen: a Kultúrteremben.

AZ ÁTADÁS IDŐPONTJA:
Minden csütörtökön 18:00-19:00-ig.

Nézet: Lista / Táblázat
Mutat:
Rendezés:
Termelő:
Alma-birs borecet (100ml)
Fele-fele arányban tartalmazza a kétféle almabort, mégis intenzíven megjelenik benne a birs. Ajánljuk: káposztás ételekhez, salátákhoz, mártások fűszerezéséhez, refritáláshoz, húsok és halak pácolásához, aperitifként és digestifként fogyasztva.
700 Ft/ü
}
Alma-birs borecet (250ml)
Fele-fele arányban tartalmazza a kétféle almabort, mégis intenzíven megjelenik benne a birs. Ajánljuk: káposztás ételekhez, salátákhoz, mártások fűszerezéséhez, refritáláshoz, húsok és halak pácolásához, aperitifként és digestifként fogyasztva.
1 100 Ft/ü
}
Csipkebogyó borecet (100ml)
Illatában mézre emlékeztet, ízében megjelenik a csipkebogyó és a narancs. Ajánljuk: vad húsok, szárnyasok, halak pácolásához, mártások és sütemények fűszerezésére, aperitifként és digestifként fogyasztva.
850 Ft/ü
}
Csipkebogyó borecet (250ml)
Illatában mézre emlékeztet, ízében megjelenik a csipkebogyó és a narancs. Ajánljuk: vad húsok, szárnyasok, halak pácolásához, mártások és sütemények fűszerezésére, aperitifként és digestifként fogyasztva.
1 700 Ft/ü
}
Csípős szósz borecet (100ml)
Ebben a pépes, krémes szószban a cseresznye ecet (55%), a hagyma, a csípős paprika, az édes paprika, a só és a bors harmonikusan összeérett és kellemesen csípős. Csípőssége csekély, a gyermekeink is fogyasztják. Ajánljuk: kész ételek tetejére csepegtetve, levesekhez adva (gulyás, bab, lencse leves), pácoláshoz, sütéshez, de megállja helyét a szendvicseken is.
900 Ft/ü
}
Csípős szósz borecet (250ml)
Ebben a pépes, krémes szószban a cseresznye ecet (55%), a hagyma, a csípős paprika, az édes paprika, a só és a bors harmonikusan összeérett és kellemesen csípős. Csípőssége csekély, a gyermekeink is fogyasztják. Ajánljuk: kész ételek tetejére csepegtetve, levesekhez adva (gulyás, bab, lencse leves), pácoláshoz, sütéshez, de megállja helyét a szendvicseken is.
1 800 Ft/ü
}
Faeper borecet (100ml)
Illatában fellelhető a dió, a rum és a mézeskalács fűszerkeverék, ízében narancsos és vaníliás jegyek mutatkoznak. Ajánljuk: vad húsok pácolásához, mártásokba, sütemények pikánssá tételéhez, gyümölcssalátákhoz, csatnik-hoz, aperitifként és digestifként fogyasztva.
900 Ft/ü
}
Faeper borecet (250ml)
Illatában fellelhető a dió, a rum és a mézeskalács fűszerkeverék, ízében narancsos és vaníliás jegyek mutatkoznak. Ajánljuk: vad húsok pácolásához, mártásokba, sütemények pikánssá tételéhez, gyümölcssalátákhoz, csatnik-hoz, aperitifként és digestifként fogyasztva.
1 800 Ft/ü
}
Laskagomba
700 Ft/kg
}
Szilva-bodza borecet (100ml)
Illatában előbb a bodza érvényesül, majd felfedezhetőek benne aszalt szilvás jegyek. Ízében megjelenik a szilva, de mellette vegetális és borsos. Ajánljuk: húsok és halak pácolásához, refritáláshoz, mártások  és gombák fűszerezéséhez.
800 Ft/ü
}
Szilva-bodza borecet (250ml)
Illatában előbb a bodza érvényesül, majd felfedezhetőek benne aszalt szilvás jegyek. Ízében megjelenik a szilva, de mellette vegetális és borsos. Ajánljuk: húsok és halak pácolásához, refritáláshoz, mártások  és gombák fűszerezéséhez.
1 500 Ft/ü
}
Tanyasi tojás
50 Ft/db
}
Tökmagliszt (1kg)
1 400 Ft/db
}
Tökmagliszt (250g)
350 Ft/db
}
Tökmagliszt (500g)
700 Ft/db
}
Tökmagolaj (0,25l)
1 650 Ft/ü
}
Tökmagolaj (0,5l)
3 000 Ft/ü
}
Tökmagolaj (1l)
5 500 Ft/ü
}
Zsálya (csomó)
100 Ft/db
}