Bernhardt László és Bernhardt-Huszár Beatrix

Csákvár

László 2004 óta foglalkozik sertéstartással és hagyományos, kézműves füstöltáru készítésével. 2019 nyarán költözött nejével Csákvár Kotlóhegyre, itt alakították ki családi gazdaságukat, ahol a disznókon kívül birkákat is tenyésztenek. Állataik kizárólag gyógyszermentes takarmányon nevelkednek, melyet saját maguk kevernek gabonákból. Termékeik maguk által gyűjtőtt receptúrák alapján készülnek, tartósítószertől és adalékanyagoktól mentesen.

Nézet: Lista / Táblázat
Mutat:
Rendezés:
Csemege szalámi
4 600 Ft/kg
Füstölt csemege kolbász
4 090 Ft/kg
Füstölt csípős kolbász
4 090 Ft/kg
Házi sonka
4 400 Ft/kg
Kolozsvári szalonna
4 490 Ft/kg
Kötözött sonka
4 400 Ft/kg
Pirospaprikás grillkolbász
4 190 Ft/kg