Csurgódombi BRIE - fehérpenészes lágy sajt
A Brie, a királyok sajtja. Ízes, krémes, ahogy a vásárlóink nevezik, kicsit “franciás". 4-6 hétig érleljük. A friss brie-nek kellemes vajas, enyhén gombás-mogyorós íze van, ami hidegen nem, de szobahőmérsékleten érezhető igazán. Ehhez az ízhez nagyon jól passzol az alma, szőlő, körte, dió, kesu, de eperrel, málnával s más erdei, bogyós gyümölccsel, vagy a belőlük készült lekvárral is finom. Íze legjobban a vörösborral harmonizál, de friss rozéval, lágy sauvignon blanc-nal, pezsgővel is érdemes kipróbálni. Borsajt, desszersajt, falatozós, szendvicssajt.
Összetevők: teljes értékű ...
BAKONYHEGYI Érlelt 5-7hó - Alpesi jelleg, 5-7 hónapig érlelt
Diós, ehény édes íz, selymes állag. A sajtok legalább 20 kilogrammos gurigákban érnek 85%os páratartalomban megfelelő hőmérsékleten. A negyedik hónapban jelennek meg a karakterére jellemző ízek a sajtban.
Borsajt, desszersajt, de egy jó szendvicset vagy tésztaételt is fel tudsz dobni vele. Sütőben sültek tetején barnásra, ropogósra sül.
Összetevők: teljes értékű nyers tehénTEJ, oltó, só, baktériumkultúra
Allergén: TEJ
TIPP: Fogyasztás előtt tartsa szobahőmérsékleten legalább fél órát, ezzel előcsalogathatja a rejtett ízeket is.
Minimum rendelés: 15dkg
Tárolás:&nb...
Gyümölcsös ivóoghurt - 0,33l
A gyümölcsjoghurtunk teljes értékű fölözetlen pasztörizált tejből készült joghurt és 100%os gyümölcstartalmú püré keveréke. Aroma-, szinezék-, tartósítószermentes, hozzáadott cukor nélkül. Állaga közepesen sűrű, iható.
Minden héten más íz: Málnás, Meggyes, Epres, Pirosribiszke, Feketeribiszke, Pirosgyümölcs, Mangós és újdonságok...
Minimum rendelés: 1 db
Tárolás: Hűtve tárolandó, 2-4°C között.
Eltarthatóság: 2 hét
...
SCAMORZA - gyúrt sajt, érlelt mozarella
A Scamorza eredetileg egy olasz, gyúrt, tehéntejből készült sajt, amely a pasta filata családjába tartozik, és textúrája egy érlelt, szárított mozzarelláéhoz hasonlítható. A mozzarelláéhoz hasonló sajtkészítési folyamat végén a sajtokat zsinórba akasztják, hogy körülbelül egy-két hétig érlelődjenek. Az akasztásról kapta a Scamorza nevet, ami Dél-Olaszországban azt jelenti, hogy „lefejezték”. A Scamorza textúrája rugalmas, szálas és kevesebb nedvességet tartalmaz, mint a Mozzarella. Ráadásul az íze pikánsabb, tejesebb és krémesebb. A Scamorzát a konyhában a mozzarella helyettes...
TrapPISTI - 6 hétig érlelt félkemény sajt
A Trappista sajt előnyös tulajdonságait magtaláljuk a Csurgódombi TrapPISTI sajtban. Félkemény, krémes, reszelhető, kiválóan olvad, pirul, nyúlik, tökéletes hétköznapi konyhasajt: szendvicsekbe, pogácsákba/ra, töltött húsokba, tepsis ételek tetejére, melegszendvicsre, és rántott sajtnak is ajánljuk. Íze és illata is kellemesen savanykás, enyhén sós.
Összetevők: teljes értékű nyers tehénTEJ, oltó, só, baktériumkultúra
Allergén: TEJ
TIPP: Fogyasztás előtt tartsa szobahőmérsékleten legalább fél órát, ezzel előcsalogathatja a rejtett ízeket is.
Minimum rendelés: 15d...
6 990 Ft/kg
Tételek megtekintése: 1 - 9 / 9 (1 oldal)
Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozására! - További információk!